Voor de lezers die mij al wat langer kennen weten dat ik jaren geleden een blog heb bijgehouden omtrent mijn privé leven. Door allerlei veranderingen in technieken, denk aan YouTube, Twitter Facebook en Instagram is het tradionele bloggen vervormd naar microbloggen.
Schrik niet, ik zal geen afscheid nemen van mijn privé leven op deze platformen maar ik voeg bloggen er weer aan toe.
Niet dat ik vanaf nu weer hele privé verhalen op het internet publiceer maar meer technische verhalen.
Waarom? Vanuit een persoonlijke behoefte ben ik opzoek naar goede en duidelijke reviews. Deels baseer ik die op eigen ervaring deels vanuit reviews van anderen. Toch heeft iedere review wel zijn mits en maren om overtuigd te raken van een product of applicatie.

Met mijn blog wil ik mijn persoonlijke reviews geven op mijn gebruikte software of applicaties. Daarnaast zal ik technische artikelen plaatsen als eigen referentie of als leerzame kennis uitwisseling met jou als lezer.
Verwacht niet wekelijks een update van mij! Maar hou het blog maar goed in de gaten.