Hoi, ik ben Martijn Verheij

En ik woon samen met mijn partner en onze twee dochters in Sassenheim. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de IT-branche, in deze 15 jaar ben ik onderdeel geweest van zeer uiteenlopende IT-projecten, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Tijdens deze projecten varieerde mijn rol van projectmanager tot aan implementatie specialist.

Gedurende mijn carrière in de IT-branche, ben ik mij meer en meer gaan focussen op productief werken. Zo ben ik mijn taken gaan bijhouden en doelen gaan stellen, zowel op de lange als korte termijn. Dit begon op papier, maar werd later natuurlijk in digitale vorm voortgezet. Ik streefde hierin naar een zo gestructureerd en overzichtelijk mogelijk werkproces voor mijzelf. Dit is iets wat mij uiteindelijk veel rust heeft opgeleverd, terwijl tegelijkertijd mijn productiviteit verbeterde. Een echte eyeopener was voor mij het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Dit boek heeft mij ontzettend veel geleerd en na het lezen van dit boek ben ik meer gaan lezen en bestuderen over productief werken. Deze opgedane kennis ben ik vervolgens in de praktijk gaan toepassen.

Juist doordat ik zelf heb gemerkt hoe prettig het is om productief te zijn in mijn werk en een gevoel van rust te hebben, ook al zijn er nog zoveel taken te doen, wil ik mijn kennis ook graag met anderen delen. Mijn doel is om mensen productiever te laten werken door hier de juiste handvaten en tools voor aan te reiken en natuurlijk door het delen van mijn persoonlijke ervaringen. Of je nu ondernemer bent, projectmanager of consultant, ik ga graag samen met jou aan de slag om jouw productiviteitsniveau te maximaliseren.