Je leest het goed!
Op 1 december 2017 stop ik met de distributie van King Radio.

Naast mijn blog, podcast en radioshow bezit ik ook een online radiostation.
Aan dit radiostation zitten financiële consquenties, maar ook onderhoud aan website, bijhouden van de muziek playlist en nog verschillende kleine activiteiten er omheen.
Al deze werkzaamheden en acties voer ik noodgedwongen alleen uit.
Hierdoor gaat er veel vrijetijd en energie inzitten, tijd en energie die ik niet besteed aan de andere essentiële activiteiten.
Denk hierbij aan persoonlijke ontwikkeling, sporten maar veel belangrijker mijn gezin!

Wat nu verder?

Met enkele dagen stopt het geluid op King Radio, de site gaat uit de lucht, de app verdwijnt uit de app stores en de streams gaan op stil. De King Radio servers worden veiliggesteld en gaan uit. De lopende overeenkomsten worden stopgezet.
De naam King Radio gaat verdwijnen.

Is het dan definitief over?

Voor alsnog wel. Het blijft ondanks alles wel prachtig om te doen. Een eigen medium te hebben waarop je zonder al teveel moeite kunt uitzenden. Ik vind het benutten van mijn tijd aan mijn gezin belangrijker en ik heb een distributie kanaal waarbij ik kan blijven uitzenden. Denk hierbij aan mijn radioprogramma op de vrijdag avond maar ook mijn persoonlijke podcast.

Wat gebeurt er met de studio?

De studio blijft (voorlopig) staan, hij wordt niet verkocht maar volgend jaar wel ingepakt. De studio staat los van deze beslissing en wordt wekelijks gebruikt voor het Hitarchief op vrijdag.
Hij wordt ingepakt omdat wij in 2018 een nieuwe woning gaan betrekken. Omdat ik meer prioriteit leg bij het inrichten van een woonkamer en kinderkamers en slaapkamer zal de studio na de verhuizing nog wel even ingepakt blijven. Maar de voornemens zijn er wel om in 2019 de studio weer op te bouwen en uitzendingen vanaf zolder te maken.

Bedankt!!

Mocht je ooit de moeite hebben genomen om King Radio te luisteren of de website te bekijken. Dan wil ik je hierbij enorm bedanken. Je hebt mij nooit gehoord over aantallen van luisteraars, maar die waren er dagelijks genoeg. Genoeg om dagelijks met veel liefde door te gaan.
Nogmaals bedankt!

Hier stopt het King Radio avontuur.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave