Eindelijk kan en mag het hoge woord eruit en heb ik leuk persoonlijk nieuws te melden.
Per 1 januari 2021 zal ik het team van Salomon IT Solutions als consultant komen versterken. Dit betekent voor mij een volgende stap in mijn IT carrière.
Een nieuwe uitdaging met een hoop mooie kansen, bij een klein maar dynamisch bedrijf.

Na ruim 9 en half jaar werkzaam te zijn geweest bij Avensus vond ik het tijd worden voor een volgende stap. De laatste jaren was ik al steeds meer betrokken als (technisch) projectmanager.
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de volgende stap in mijn IT loopbaan.

Ik zal als consultant organisaties ondersteunen bij cloud adopties, vraagstukken en roadmaps, complexe implementaties en het gebruik van Office 365 bij eindgebruikers.

Over Salomon

Salomon is een gespecialiseerde IT-dienstverlener die met een fundamenteel andere aanpak resultaat boekt voor haar klanten.

‘Wij geven het inzicht, jij maakt de juiste keuzes’

Het geven van inzicht in de ge-explodeerde IT- wereld is nu juist net wat mij enorm aanspreekt. Ik maak onderdeel van een klein team van collega’s met heldere en duidelijke doelstellingen en visies.
De cultuur, het gevoel en de collega’s waarmee ik kom samen te werken spreken mij het beste aan. Dus reden genoeg om de uitdaging met 2 handen aan te grijpen!

Avensus

Na ruim 9 en half jaar een organisatie verlaten gaat niet in de koude kleren zitten. Ik heb een mooie tijd gehad, veel mooie projecten mogen uitvoeren, begeleiden met een goed team van experts en collega’s. Het is een leerzame periode geweest en deze bagage kan ik volledig inzetten bij Salomon.

Uiteraard wil ik alle collega’s, klanten en leveranciers voor de fijne en prettige samenwerking van de afgelopen 9 jaar!

Come Get IT

Ik blijf betrokken bij het delen van kennis zowel intern als extern. Dit deed ik natuurlijk o.a. via dit blog, maar ook via Come Get IT. Dit blijf ik in 2021 gewoon doen samen met Sander.
Maar ik sluit niet uit dat ik op andere manieren mijzelf zal profileren om kennis over te dragen. Je gaat van mij horen, lezen en zien!

Dus blijf Come Get IT volgen.

Ben je van mening dat ik jou of je organisatie kan helpen. Laat het mij of ons weten, en dan spreken we snel af!

Meer informatie over Salomon vind je terug op www.salomon-it.nl