Deel jouw dagen voortaan efficiënter in 

Voelt jouw werkdag altijd als een race tegen de klok en heb jij het gevoel dat je altijd maar achter de feiten aanloopt omdat je moet overwerken? In dat geval help ik, Martijn Verheij, jou graag verder. Als coach met jarenlange ervaring in de IT-wereld heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van (online) timemanagement. Ik ben ervan overtuigd dat verschillende applicaties jou kunnen helpen om meer structuur aan te brengen in jouw leven. Op die manier kun je voortaan efficiënter te werk gaan, zo zul je merken dat je veel productiever wordt dan voorheen. Wellicht maak je momenteel al gebruik van verschillende applicaties die jouw productiviteit verhogen, maar zijn deze nog niet efficiënt ingericht. In dat geval help ik je graag verder. 

Ontdek planningstools die jou helpen bij jouw productiviteit

In de moderne werkwereld zijn planning tools absoluut geen overbodige luxe. In de training Kies de beste tools help ik jou om applicaties te vinden die jouw dagelijkse productiviteit zullen verhogen. Dit kunnen applicaties zijn zoals een (online) agenda,  to-dolijst of een notitieboek online. Bij deze masterclass zoeken we niet alleen naar planningstools, tijdens de training leer ik je ook hoe je deze optimaal kunt benutten.

Breng structuur aan in jouw inbox

Soms lijkt er gewoon geen einde te komen aan de mailbox. De mails blijven binnenstromen en op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Als dit voor jou klinkt als een ‘normale’ werkdag dan is het tijd om het roer om te gooien. Een overvolle mailbox kan een bron van stress zijn. Wanneer deze stress zich op blijft bouwen, kan dit uiteindelijk tot een mogelijke burn-out. In de training Bevrijd van e-mail help ik jou om structuur aan te brengen in jouw mailbox. Hierbij zullen wij samen jouw mailomgeving gaan structureren en optimaliseren. Uiteindelijk zal je belangrijke mails makkelijker kunnen prioriteren en zo ook efficiënter werken

Kies voor persoonlijke coaching

1 op 1 coaching kan ontzettend waardevol zijn als jij meer grip op jouw dagelijks leven wilt krijgen. In de 1 op 1 ondersteuning training help ik jou door middel van persoonlijke coaching om jouw dagelijkse productiviteit te verhogen. Het aanbrengen van een duidelijke structuur kan namelijk zorgen voor stressvermindering. Samen gaan we aan de slag om een manier te vinden waarop jij efficiënter te werk kunt gaan en tegelijkertijd meer rust in het hoofd ervaart. Zo geef ik je timemanagement tips en help ik jou om softwareapplicaties voor het maken van een planning en notitie tools te gebruiken.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan vandaag nog jouw gratis kennismakingsgesprek in.

Persoonlijke begeleiding
Jarenlange kennis en ervaring

Kies de beste tools

Moeite van het vinden van de juiste tools om productief te werken?
Ik kan je helpen met het selecteren van de juiste tools voor jou dagelijkse productiviteit. Werk je nu alleen, of met een groep collega’s. Geen probleem.

Bevrijd van e-mail

Krijg je dagelijks veel e-mail en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ik ga je helpen door een samen een aantal middelen in te zetten die leiden tot een opgeruimde mailbox en veel meer reorganisatie in je taken.

1 op 1
ondersteuning

Krijg een 1 op 1 ondersteuning van mij om jou te helpen met het verhogen van je dagelijkse productiviteit.