Ik heb weer een nieuwe aflevering van mijn persoonlijke podcast geplaatst. Ditmaal een interview (in het Engels) met de man die mij de inspiratie heeft gegeven tot de overstap door alleen maar te werken met je iPad. De iPad als vervanger van de laptop. Nieuwsgierig?

Dankzij mijn overstap van Wunderlist naar Nozbe voor al mijn taken ben ik geïnspireerd geraakt door Michael Sliwinski (The productivity Guy). Michael is de CEO van Nozbe, schrijft blogs en heeft een aantal boeken uitgebracht. 1 van zijn boeken is #IpadOnly. In het boek legt Michael en zijn medeschrijver Augusto Pinaud uit hoe de beide heren een aantal jaren geleden de overstap hebben gemaakt naar de iPad. Michael is 1 van mijn inspiratiebronnen voor productiviteit tips and tricks, maar mede dankzij het boek, en zijn blogs ben ik de iPad anders gaan gebruiken.

Michael Sliwinski

Co-Schrijver van het boek #IpadOnly maar schrijft ook boeken op persoonlijke titel. Hij is al ruim 11 jaar de CEO van Nozbe.
Voor het geval je Nozbe nog niet kent. Het is een applicatie die je helpt bij tijd management, taken en projecten. De applicatie is beschikbaar als webapplicatie maar heeft ook apps voor iPhone, iPad, Mac, Windows en Android. Wekelijks kun je hem horen in “The Podcast.fm” en geeft productiviteit tips via zijn persoonlijke podcast “The Productive Show!” en heeft ook nog tijd over voor Triatlons en zijn gezin.

Handige links

Vanuit deze podcast zijn nog wat links die ik met je wil delen:

Tot slot

Wil jij ook IpadOnly gaan werken, en heb je hulp nodig, zoek je tips en trics of wil je dat ik mijn ervaring kom delen op jou evenement.
Of wilt hulp bij het opzetten van een goed GTD systeem!
Laat het me weten, ik kan je helpen en neem contact op.
Wil je gebruik maken van Nozbe voor al je taken, acties en “to do” lijstjes. Klik dan >HIER<

Luister hieronder Aflevering 8 (wel engels)

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave