Aflevering #3 – Meester Sander

Door mijn eerdere geplaatste artikelen over het gebruik van de Ipad als vervanger van de laptop/PC ontstond de inspiratie voor aflevering 3.

Ik wil niet alleen mijn persoonlijke kant toelichten, maar ik heb de mogelijkheid gebruik gemaakt om dit keer een interview op te nemen met mensen die de ipad op een andere manier inzetten. Om die reden heb ik Sander Gordijn gevraagd om zijn kant van het gebruik van de ipad toe te lichten in het onderwijs.

Maar het gaat niet alleen over de ipad alleen, maar ook over andere instressante onderwerpen die tijdens het interview naar voren kwamen.

Wil je na het beluisteren van deze podcast meer informatie over het gebruik van educatieve app, of wil je graag een bezoek brengen aan de school van Meester sander.
Heb je gewoon vragen aan meester Sander, stel ze simpelweg op zijn website: meestersander.nl

Mocht je nog niet weten hoe je een podcast kunt beluisteren? Ik heb er een artikel over geschreven wat je >HIER< kunt terug vinden.

About Martijn Verheij

Working at Avensus MCS as Technical Specialist since 2011 and being a Microsoft Certified Solutions Expert and Vmware Certified Professional. In recent years I have applied my technical knowledge to various IT projects for clients in the healthcare, business and financial sector. The last years i'm more like a techinical project manger and in my free time I create IT podcast.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.